Succesvolle Horecadagen in Coevorden

COEVORDEN

De organisatie van de Coevorder Horecadagen is zeer tevreden over het verloop van het evenement. De bezoekersaantallen waren goed, het weer werkte primamee en er was gezorgd voor een gevarieerd muziekaanbod.

Het jaarlijks terugkerende evenement begon woensdagavond 23 augustus met de Coevorder HandelsMissie, die werd gewonnen door Caylee Centen uit De Krim, zie ook pagina negen. Donderdagavond stond in het teken van Nederlandstalige muziek, waarop Mark Bouwers uit Coevorden en Nick Arends uit Hardenberg zorgden voor een tribute aan Nick & Simon. Daarnaast traden onder anderen Erik van Klinken en Arjan Venemann op. Pump it up op vrijdagavond was een waar feest met Twenty 4 Seven en Charly Lownoise. De bezoekers gingen uit hun dak bij de opzwepende klanken. Het evenement werd zaterdagavond besloten met optredens van Wolter Kroes en de band Plork en De Aannemers en ook zij zorgden voor een prima avond. Meer informatie: www.horecadagencoevorden.nl en www.facebook.com/HorecadagenCoevorden.

Auteur

Redactie