Jonge muzikanten geven koopzondag Emmen extra glans | Fotoserie

EMMEN

Ongeveer vijftig artiesten stonden zondag verspreid door het centrum tijdens de zeventiende editie van het Gooi maar in mijn Pet-festival. Ze kwamen veelal uit de gemeente Emmen.

Organisator Gerald Janse is trots op het aantal deelnemers en het enorme talent dat zich ontwikkeld in en om de gemeente Emmen. Centrummanager Laurens Meijer genoot van de blije gezichten van het toegestroomde publiek, dat zijn weg goed vond naar de winkels en terrassen. Meijer: „Daar waar publiek met winkeltasjes loopt of geniet van een lekkere lunch, geniet ook een centrummanager. Het evenement is namelijk ondersteunend voor de koopzondag en alle geopende winkels en horecabedrijven in Emmen Centrum.” De volgende muzikanten werden door een jury als beste beoordeeld: Mariko Hummel (jongeren), Isa Zwart (solo), Bottle Up & Go (duo’s en trio’s) en Babila Djembe Vola (groepen).

Auteur

Redactie