Wildlands Foto van de Week - 18

EMMEN

De laatste Foto van de Week in augustus is gewonnen door de familie Schmeier. De familie stuurde deze verterende foto van het gehurkte, nieuwsgierige meisje en een nijlpaard in.

In het juryrapport staat: "De interactie tussen kind en dier is knap vastgelegd. We mogen meekijken bij een heel persoonlijk moment tussen nijlpaard en kind. Door haar open, observerende houding lijkt het potentieel gevaarlijke nijlpaard bijna een onschuldig dier."

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie