John-Patrick Assen: ‘Ik draag mijn steentje bij’

COEVORDEN

De Coevordenaar John-Patrick Assen (46) is fan van voetbalclub vv Raptim, maar mist de volle terrassen in ‘zijn’ Coevorden. Meer over John-Patrick in deze Doorloper.

Een relatie? „Jazeker, getrouwd met Jessica.” Coevorden is voor mij… „Een stad met historie, met een goed toekomstperspectief.” Als ik de baas van Coevorden zou zijn, dan… „Zou ik graag zien dat de uiterlijke verzorging van de stad beter wordt en dat het centrum weer aantrekkelijk wordt voor bedrijven om zich er te vestigen, zodat consumenten zich er (weer) kunnen vermaken. Ik mis volle terrassen op en om de markt.” Vroeger ging ik altijd stappen in… „Smithy’s Palace, ’T Stuupke, Café Marktzicht.” Als vv Raptim wint, dan… „Word ik daar vrolijk van.” Ik weet nog goed wanneer en op wie ik voor de eerste keer verliefd was. „Dat was… een behoorlijke tijd terug.” De laatste keer dat ik goed gelachen heb, weet ik nog goed… „Vorige week zaterdag, om Jochem Myjer.” En dat ik huilde ook… „Dat was toen mijn vrouw ernstig ziek werd.” Het beste boek dat ik ooit gelezen heb… „De wereld volgens Gijp.” Je kunt me wakker maken voor… „Als familie of vrienden in nood zitten.” Het eerste wat ik doe als ik na mijn werk thuiskom is… „Neerploffen op de bank of aan de keukentafel zitten.” Als ik niet in Coevorden zou wonen, dan… „Zou ik mij er niet thuis voelen, denk ik.” Ik zou graag de volgende persoon willen nomineren voor een lintje… „Dat zijn er veel. Ik vind het geweldig dat mensen zich geheel belangeloos inzetten om het een ander naar de zin te maken. Die mensen verdienen een lintje.” Wat ik vroeger wilde worden is… Ondernemer, wat ik ook een tijdje ben geweest. Wat ik uiteindelijk ben geworden, is… „Proces Operator bij de Forbo.” Mijn hobby is… „Ik heb geen specifieke hobby, ik heb altijd graag gevoetbald maar doordat mijn knieën protesteerden ben ik gestopt. Ik draag nu mijn steentje bij bij vv Raptim. Dat doe ik graag.” Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt is… „De geboorte van onze kinderen Dylan en Dewi.”

Meedoen

Meedoen aan deze rubriek Doorloper? Dat kan door een e-mail te sturen naar de redactie: zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie