Duits buffet in inloopcafé van Promens Care

COEVORDEN

Het vrijwilligersteam van ‘Samen aan Tafel’ met ondersteuning van Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) organiseert iedere eerste en derde dinsdag van de maand een gezamenlijke maaltijd voor belangstellenden.

Dinsdag 5 september en 19 september staat er een Duits buffet op het menu. Samen aan Tafel start om 17.00 uur in het inloopcafé van Promens Care aan de Wilhelminasingel 13. Omdat de capaciteit beperkt is, kunnen maximaal dertig mensen per keer aanschuiven. Geïnteresseerden moeten zich van tevoren opgeven. Dit kan uiterlijk tot vrijdag 1 september of vrijdag 15 september 12.00 uur. Aanmelden kan bij MWC via het telefoonnummer 08527352 56. De prijs voor het buffet is iets verhoogd naar, acht euro per persoon. Dat is inclusief een drankje.

Auteur

Redactie