Zaterdag laatste optreden De Ölietappers

SCHOONEBEEK

Op zaterdag 26 augustus organiseren De Ölietappers voor de laatste keer het Dweilorkesten festival 'De Schoone Dweil' in het centrum van Schoonebeek. Aanvang: 14.30 uur.

Na 27 jaren is er een eind gekomen aan het bestaan van dweilorkest 'de Ölietappers' uit Schoonebeek. De Ölietappers, een dweilorkest door middel van spontaniteit gekoppeld aan gezelligheid en muzikaliteit, was een veel gevraagd orkest. Of het nu om een personeelsfeest, schaatsfestijn, braderie of voetbalwedstrijd ging, alles werd succesvol afgesloten. Dit orkest heeft met haar activiteiten al op verschillende nationale en internationale festiviteiten succes behaald. Tijdens de laatste 'Schoone Dweil' zal een zestal orkesten samen met de Ölietappers een groot muziekfestijn laten horen. De orkesten zijn: Le Bombardon uit Zwolle, Flater Pretband uit Ommen,Tapwacht 90 uit De Lutte, Wie bint d’r ut uit Kampen, De Wodkapel uit Marum en Pardoes uit Zwolle. Tegen 18.00 uur zullen alle deelnemende orkesten gezamenlijk een grootse finale op het plein presenteren.

Auteur

Redactie