Bouw Molenakkers II van start in Dalen

DALEN

Morgen start de bouw van de eerste van in totaal acht vrijstaande woningen in het plan Molenakkers in Dalen.

Op de locatie, in het zuidwestelijke deel van Dalen gaat de bouw van nieuwbouwwijk Molenakkers II van start. De schop gaat in de grond, en wel op vrijdag 25 augustus om 9.00 uur. Dan geeft wethouder Jeroen Huizing het startsein voor de bouw samen met de familie Tiele. Zij starten op deze datum met de bouw van de eerste woning. De belangstellenden voor een bouwkavel in Molenakkers II stonden in de rij toen de inschrijving in november 2016 startte. Nadat in december 2016 via een loting alle acht nieuwbouwkavels aan De Spil in Dalen zijn verkocht, zijn de kopers aan de slag gegaan met het uitwerken van hun bouwplannen. Bij het startmoment op 25 augustus zijn zowel alle kopers als omwonenden uitgenodigd. Op deze manier kunnen zij kennismaken met elkaar als nieuwe buren. En natuurlijk luiden ze gezamenlijk op feestelijke wijze de bouw in.

Auteur

Redactie