Wildlands Foto van de Week - 17

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gewonnen door Erik Spiekman uit Emmen. Hij legde deze leeuwen op bijzondere wijze vast.

In het juryrapport staat: „Een prachtige actiefoto van de leeuwen. De mannetjes leeuw laat duidelijk zien wie er de baas is in de groep. Is deze foto in de dierentuin gemaakt of op de Serengeti? Wat een indrukwekkende opname!”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie