Summersplash een waar kinderfeest | Op de voorpagina

EMMEN

Een stormbaan van zestig meter, een buikschuifbaan, een rodelbaan, tientallen springkussens, dansworkshops, foodtrucks en optredens van onder anderen Jody Bernal, Jim Bakkum, Tommie Christiaan en Raffaëla: dat was het Summersplash festival van dit jaar.

Afgelopen weekend organiseerde de streekomroep ZO!34 (voorheen: RTV Emmen en Radio Loco uit Coevorden) het gratis te bezoeken zomerfestival op de stadsvloer van Emmen. Dit was pas de tweede keer dat het evenement plaatstvond, maar door de regen was niet zo druk als vorig jaar. Van het Noorderplein tot aan het Raadhuisplein was het centrum van Emmen volgezet met zomers vermaak, waarbij de vele opblaasbare attractie’s en de muzikale optredens centraal stonden. Het kinderfeest was zondag rond een uur of vijf voorbij, terwijl de kinderen op zaterdag door konden feesten tot middernacht. Voor wie er niet bij kon zijn, werd er live radio en televisie gemaakt door de organiserende streekomroep.

Auteur

Redactie