‘Gooi maar in m’n Pet’ nagenoeg volgeboekt

EMMEN

De achttiende editie van het ‘Gooi maar in mn Pet Festival’ op koopzondag 27 augustus is dit jaar weer nagenoeg volgeboekt. Dat meldt organisator Gerald Janse die het festival samen met de Emmer centrummanager Laurens Meijer organiseert.

Inmiddels meer dan veertig aanmeldingen uit alle delen van het land. Het ‘Gooi Maar in m’n Pet Festival’ is dan ook uitgegroeid tot een festival met landelijke bekendheid. Het hele centrum van Emmen wordt gebruikt en net als vorig jaar wordt ook het Raadhuisplein toegevoegd als locatie. Er zijn deelnemers in elke leeftijdscategorie. De instrumenten verschillen van harp tot accordeon tot percussie op olievaten. Zoals elk jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de deelnemers, zoals een fotoshoot van fotograaf Bert Zefat. De jury bestaat uit Jan Postma (juryvoorzitter), Marcel Meijer (marktpromotor), Martin Sterken (producer van studio Martin Sterken) en Egbert Lennips (muziekschool Gitareon). Het festival vindt plaats in het gehele centrum van Emmen op koopzondag 27 augustus van 13.00 tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een finale en prijsuitreiking in de muziekkoepel. Belangrijke mededeling voor de bezoekers: denk aan veel kleingeld. Een aantal acts schenkt hun opbrengst aan een goed doel. Die acts promoten hun goede doelenactie.

Auteur

Redactie