Feestweek Valthe in aantocht | Win kaarten

VALTHE

Het feestweekend van Valthe wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden. Van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september is het groot feest in het dorp. Zaterdag 2 september komen Jannes, George Baker, De Dikdakkers en de Heinoos naar Valthe. Voor die avond moeten entreekaarten worden gekocht.

De Feestweek start vrijdag om 19.00 uur met het oplaten van de ballonnen en 19.15 uur is de officiële opening van het feestweekend door de burgemeester van Borger-Odoorn Jan Seton. Om 20.00 uur wordt er muziek gespeeld in de feesttent, door de plaatselijke trots de 5th Wheel en de Voutte Discoshow. De entree hiervoor is gratis. Zaterdagmorgen is er vanaf 11.00 uur de Kofferbakverkoop. Deze vindt plaats tegenover 't Perron. Twee uur later kunnen de kinderen zich uitleven met straattekenen, geschminkt worden, mega bellen blazen, schilderen en potten bakken. Ook is er een springkussen aanwezig. Op zondag is er vanaf 10.00 uur een grote braderie en een rommelmarkt. Verder deze dag zal het publiek vanaf 11.30 uur vermaakt worden door drie koren op een groot podium aan de Spoorstraat/Leemkuilenweg. De koren zijn: De Loo & Drosten Singers, Piratenkoor De Stormvogels en Shantykoor De Scheepsjoagers. Voor de kinderen loopt Clown Pompy rond. Zondag is alles gratis te bezichtigen. In de grote feesttent is er zondag 3 septemer om 10.00 uur een Kerkdienst m.m.v. fanfareorkest SDG Juliana en Gospelgroep Fos Four Sellingen. ’s Middags in de grote feesttent van 14.00 uur tot 19.00 uur treden op: Burdy en de Moeflons. Alle drie de dagen is er weer kermis.

Win kaarten

Lezers van deze krant maken kans op een setje van twee vrijkaarten. Stuur – om kans te maken – uiterlijk vrijdag 25 augustus een e-mail met volledige naam- en adresgegevens naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie