N854 bij Wachtum begin september afgesloten

WACHTUM/OOSTERHESSELEN

De provinciale weg N854 is afgesloten voor het doorgaande verkeer van maandag 4 september tot en met zondag 10 september. De provincie Drenthe laat dan groot onderhoud uitvoeren aan de rotondes bij de op- en afritten van de A37.

De afsluiting geldt voor het wegvak vanaf de Rieweg/Stukdijk tot de rotonde bij de Verlengde Hoogeveensche Vaart. Het doorgaande gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid. Lijnbussen kunnen de bushaltes wel bereiken en maken slechts een kleine omweg. (Brom)fietsers hebben geen hinder van de afsluiting en aanwonenden kunnen hun huizen goed bereiken. Het verkeer wordt omgeleid via de N34 en N381 of via A37 (zie bijgevoegde kaart). De omleiding is met borden aangegeven. Het onderhoud bestaat uit het opnieuw asfalteren van de twee rotondes bij de op- en afritten van de A37 en het stuk weg dat daartussen ligt. Het weer kan de duur van de werkzaamheden beïnvloeden.

Auteur

Redactie