Horecadagen Coevorden komen eraan

Emmen

Coevorden – De Horecadagen Coevorden komen eraan. Het evenement begint op woensdag 23 augustus met de HandelsMissie, gevolgd door drie avonden vol muziek.

HandelsMissie

De Horecadagen beginnen traditiegetrouw met de HandelsMISSie. Acht meiden vertegenwoordigen tijdens een avondvullende missverkiezing acht bedrijven en verenigingen uit Coevorden en strijden om de titel ‘HandelsMISS 2017’. Tijdens de avond wordt duidelijk wie de opvolger wordt van Romy Luttmer. De kandidaten zijn dit jaar: Anouk Boertien voor pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Lisa Bonkes voor café Marktzicht, Caylee Centen voor Hema Coevorden, Zifrah Donker voor Kamst Mode, Merlin Eggen voor TVC, Lisa van der Lippe voor Oog op Gewicht, Germaine Nijstad voor Bakker Bart en Romy Scholten voor Casa Delicias. Donderdag 24 augustus staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Achtereenvolgens treden op: 20.30 uur, dj Peter; 20.45 uur, Erik van Klinken; 21.25 uur, dj Peter; 22.00 uur, Tribute Nick & Simon (Mark Bouwers uit Coevorden en Nick Arends uit Hardenberg); 22.30 uur, dj Peter; 23.00 uur, Arjan Venemann; 23.30 uur dj Peter Zowel op woensdag als donderdag is de entree gratis. Wel zijn bij Candia aan de Markt viparrangementen te koop voor de woensdagavond. Vrijdag 25 augustus: Vanaf 21.00 uur treden Charly Lownoise en Twenty 4 Seven op. Charly Lownoise werd in 1991 bekend door ‘Rave this nation’. Later vormde hij een duo met Mental Theo. Twenty 4 Seven werd in 1989 opgericht door dj/producer Ruud van Rijen. De eerste single was ‘I can’t stand it’. Grote hits waren onder meer ‘Is it love’ en ‘Take me away’. Na diverse wisselingen bestaat het duo nu uit Stay-C en Li-Ann.

Wolter Kroes

Zaterdag 26 augustus staat het podium klaar voor een miniconcert van Wolter Kroes en de hoofdact, Plork en de Aannemers. Wolter Kroes bracht zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ al in 1989 uit. Andere bekende hits zijn ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’. Een optreden van Plork en de Aannemers zit vol verrassingen. In de eerste plaats door het verrassende repertoire: van Abba tot André van Duin en van de harde rock van System of a Down tot eigen repertoire. De voorverkoop voor vrijdag en zaterdag vindt plaats bij hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; café-restaurant Candia, Markt 20; Music & More, Friesestraat 50; Tankstation Firezone, Parallelweg; Readshop Coevorden, Friesestraat 26; Coop Compact Oldengarm, Rembrandtlaan 16. Een kaart kost in de voorverkoop 10 euro, aan de kassa 15 euro. Meer informatie: www.horecadagencoevorden.nl en www.facebook.com/HorecadagenCoevorden

Auteur

Redactie