FC Emmen houdt open dag op de Meerdijk

EMMEN

FC Emmen houdt de jaarlijkse open dag op woensdag 23 augustus. De locatie is het eigen stadion op sportpark de Meerdijk. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de spelersbus, gamen tegen Luuk Jans (de officiële e-sporter van FC Emmen, red.) en een rondleiding krijgen door het stadion.

De fans maken kans op een clinic door een speler of trainer van FC Emmen. Daarvoor moet op 23 augustus een scorekaart gehaald worden bij de stand van Noordlease. Door oefeningen te volbrengen zijn er punten te behalen. Een volle scorekaart is goed voor een gratis kaartje voor de wedstrijd tussen FC Emmen en FC Eindhoven op vrijdagavond 25 augustus. De deelnemer met de meeste punten wint de clinic. De open dag start om 15.00 uur en een kwartier later begint een demonstratietraining van de selectie. De spelerspresentatie is vanaf 16.15 uur. Zie ook www.fcemmen.nl/opendag.

Auteur

Redactie