Sweelpop in Zweeloo komt er weer aan | Win vrijkaarten

ZWEELOO

Stichting Sweelpop wil vrijdagavond 25 augustus zorgen voor een onvergetelijke afsluiter van de zomer op sportpark ’t Alterbarg in Zweeloo. Ook dit jaar staat er volgens de organisatie een goede line-up op het programma.

Het festival Sweelpop is al 36 jaar een begrip in de provincie Drenthe. Het meest kenmerkende van Sweelpop is de sfeer, die gekenmerkt wordt door gezelligheid. De bezoekers hebben hierin een belangrijke rol. Daarnaast probeert het bestuur een goed festival neer te zetten waarin de randvoorwaarden goed geregeld zijn, maar de leden willen ook zorgen voor een goede line-up.

The Partysquad

De hoofdact van Sweelpop 2017 is The Partysquad. Dit is een Nederlands dj-team dat bestaat uit DJ Jerry (Jerry Leembruggen) en MC Ruben (Ruben Fernhout). De rode draad wordt dit jaar verzorgd door de band Papa di Grazzi. Dit is een theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen en top musici. It All Started In The Nineties wil er samen met alle andere bands voor zorgen dat de bezoekers van het festival een gezellige avond beleven. It All Started In The Nineties gaat voor een swingende afsluiting van de avond, zodat iedereen met vermoeide benen naar huis kan. De openingsband van dit jaar is 12AM. De band is relatief nieuw, voorheen bestond de band namelijk uit twee mannen. Op het moment dat de andere mannen zich aansloten, besloten ze om de band 12AM te noemen omdat dit een nieuw begin van de dag is. Een nieuw begin voor de band. Tot slot speelt ook The Springsteen Experience op de 36e editie van Sweelpop. The Springsteen Experience is een muzikale beleving waarbij Joost Marsman als ervaren frontman samen met zijn zevenkoppige band het publiek onderdompelt in de wereld van Bruce Springsteen. Voor meer informatie en de kaartverkoop: www.sweelpop.nl. De kaarten kosten in de voorverkoop 19,95 euro en 25 euro aan de kassa.

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans op een setje van twee vrijkaarten. Stuur – om kans te maken – uiterlijk donderdagmiddag 24 augustus een e-mail met volledige naam- en adresgegevens naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. Meer informatie over Sweelpop staat op Twitter, Facebook en de website van het muziekfestival.

Auteur

Redactie