Summersplash in Vlinderstad

EMMEN

Een stormbaan van zestig meter, een buikschuifbaan, een rodelbaan, tientallen springkussens, dansworkshops, foodtrucks en optredens van onder anderen Jody Bernal, Jim Bakkum, Tommie Christiaan en Raffaëla: dat is het Summersplash festival 2017.

Op 19 en 20 augustus organiseert de streekomroep ZO!34 (voorheen: RTV Emmen en Radio Loco uit Coevorden) het gratis zomerfestival op de stadsvloer van Emmen. Dit jaar vindt het evenement voor de tweede keer plaats en voor de eerste keer maar liefst twee dagen lang. Van het Noorderplein tot aan het Raadhuisplein zal het centrum van Emmen worden volgezet met zomers vermaak, waarbij de vele opblaasbare attractie's en de muzikale optredens centraal staan. Het kinderfeest vindt zaterdag 19 augustus plaats tussen 12.00 uur en middernacht. Zondag 20 augustus kunnen de kinderen tussen 12.00 en 17.00 uur langskomen voor vertier. Voor wie er niet bij kan zijn, wordt er live radio en televisie gemaakt door ZO!34.

Auteur

Redactie