Mega Kids Festijn beleeft Coevorder vuurdoop | Op de voorpagina

COEVORDEN

De activiteitencommissie van de Coevorder Handelsvereniging is naar eigen zeggen zeer actief bezig om nieuwe activiteiten te ontplooien in het centrum van Coevorden. De commissie hield zaterdagmiddag het eerste Mega Kids Festijn in hartje Coevorden.

Het feest stond volop in het teken van kinderen en er was voor hen veel te doen. Zo konden zij bijvoorbeeld een spellencircuit afleggen. Gratis spellen en springkussens stonden opgesteld in de Coevorder winkelstraten. Schminken was mogelijk en er werden ballonfiguren gemaakt. Ook kon er een rondje worden gemaakt op een ‘gekke fiets’.

Verrassing

Door middel van een strippenkaart kon het parcours worden afgelegd. Bij inlevering van een volle strippenkaart mocht er een kleine verrassing worden uitgezocht. De kinderen konden tegen een kleine vergoeding ponyrijden op de Weeshuisweide. De gewenste zon schitterde af en toe door afwezigheid in de Vestingstad, maar een kinderhand is doorgaans gauw gevuld.

Auteur

Redactie