Kunstmarkt in Wezup met ruim tachtig exposanten

WEZUP

In Wezup wordt op zondag 13 augustus de 21e editie van de kunstmarkt gehouden. Meer dan tachtig kunstenaars uit alle hoeken en gaten van Nederland zijn aanwezig met hun kunst.

De bewoners aan het idyllische Westeinde hebben hun schuur, stal en erf opnieuw beschikbaar gesteld voor het evenement. Het publiek kan vlak bij Zweeloo terecht voor het kijken en kopen van onder meer schilderijen, keramiek, weefsels, textiel, zelfontworpen sieraden en sierobjecten.

Vol overgave

De kunstmarkt is volgens initiatiefneemster Mary Noordman na 21 jaar niet meer weg te denken in Wezup. Enkele kunstenaars laten op 13 augustus zien hoe hun werk tot stand komt en vertellen daarbij uitgebreid en vol overgave over hun werk. De kunstmarkt is op 13 augustus van 11.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis.

Auteur

Redactie