Wildlands Foto van de Week - 15

EMMEN

Deze Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Bryan Wanningen uit Emmen. Op de foto is een madagaskardaggekko te zien, die vrij rondloopt in de tropische kas in Jungola.

In het juryrapport staat: "Een knappe waarneming omdat het niet eenvoudig is deze dieren te spotten. Vooral het idee om de foto zo te nemen is bijzonder. Alsof de gekko zo uit de foto klimt."

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie