Kreten op wegdek voor wielrenners Gouden Pijl

EMMEN

De Gouden Pijl in Emmen introduceert een nieuwe manier van aanmoedigen. Wielerfans kunnen vooraf een persoonlijke aanmoediging of boodschap insturen. De leukste en grappigste aanmoedigingen worden voor de koers op dinsdag 8 augustus op de weg geschilderd.

De organisatie van de Gouden Pijl vraagt bezoekers om originele, grappige of ludieke aanmoedigingen in te sturen voor onder anderen Bauke Mollema. De vijf leukste inzendingen worden op het wegdek geverfd. Er wordt lichtgevende verf gebruikt. Daardoor kunnen de renners de aanmoedigingen ook lezen wanneer het donker wordt. Het initiatief is een samenwerking van de Gouden Pijl, marketingbureau V.N.D.G uit Zuidlaren en Frans Muller uit Groningen. Wielerfans kunnen hun kreet sturen via www.vndg.eu/goudenpijl.

Auteur

Redactie