Evenementenhal Hardenberg maakt zich op voor invasie van lego

HARDENBERG

Naar verwachting duizenden bezoekers komen zaterdag 29 en zondag 30 juli af op het legofestijn Bouwblokjes in Evenementenhal Hardenberg. Het middelpunt van dit event is de legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn.

Daarnaast zijn er bouwhoeken waar bezoekers aan de slag kunnen met lego. Ook zijn er randactiviteiten zoals een kindertreintje, een skelter racebaan, springkussens, een indoor doolhof en een bioscoop waar legofilms te zien zijn. Bouwblokjes is op zaterdag 29 en zondag 30 juli te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn aan de kassa te koop. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Auteur

Redactie