Max Houkes debuteert op toernooi in Emlichheim

SLEEN/EMMEN

De zestienjarige tennisser Max Houkes uit Sleen debuteert op het veertiende Bekuplast Open Tennistoernooi van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli bij Tennisclub Blau-Weiss Emlichheim.

Houkes is oud-lid van LTC Emmen en scoorde vorige week zijn eerste punten voor de wereldranglijst bij de junioren. De tiener heeft zijn middelbare schooltijd in Emmen afgerond en wil proftennisser worden. Naast de Open Klasse - met onder anderen de Duitse voormalig Davis Cup speler Karsten Braasch - speelt de grootste groep tennissers uit de tennisregio Dollard-Ems-Vechte en de aangrenzende Nederlandse regio op beginners en gevorderden niveau. Dat gebeurt in de leeftijdsklasse 30+, 40+ en 50+ om de titels en het prijzengeld bij de dames- en de herenenkel. Meer informatie over het toernooi in Emlichheim: bekuplast-open.de.

Auteur

Redactie