Bellenblazend Viswijf kleurt C’est la Vie | Op de voorpagina

EMMEN

De 23e editie van C’est la Vie stond zondag 23 juli op het programma in het centrum van Emmen. De bezoekers mochten tijdens het gratis te bezoeken festival een mix verwachten van een vlooienmarkt, een braderie, straattheater en muziek.

Het muziekprogramma werd ‘s avonds ingevuld door de plaatselijke horeca. Er traden op zes podia bands en dj’s op. Het weer speelde wel parten tijdens het festival. De soms hevige regenval drukte de pret zo nu en dan, maar zodra het droog werd ging het feest onverminderd door. Kinderen die zin hadden om bellen te blazen konden het Viswijf (foto) opzoeken, dat gigantisch grote bellen de lucht in liet. Leuk voor de kinderen om die vervolgens kapot te maken.

Beweegbare robot

Onder de overige artiesten bevond zich ook de act met de beweegbare robot die zich ‘magisch en elegant’ door de straat bewoog. Het spreekwoord 'Wat de pot schaft' zorgde met een echtpaar aan tafel voor bijzondere maaltijden. Het was een prestatie als bezoekers mee zouden eten.

Auteur

Redactie