Oosting E&O start voorbereiding

EMMEN

Maandag 24 juli klokslag 19.00 uur starten de mannen van Oosting E&O met de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen. Plaats van handeling is de Oosting Arena in Emmen. Het eerste competitietreffen staat zaterdag 10 september op de agenda. In Rotterdam is Rotterdam Handbal dan de tegenstander.

Trainer Joop Fiege heeft gekozen voor een lange voorbereiding. Liefhebbers van de derby E&O – Hurry Up komen in de voorbereiding ruim aan hun trekken. Beide clubs spelen weliswaar in een andere competitie, maar ontmoeten elkaar bij het E&O toernooi op zaterdag 19 augustus in Emmen en bij het Hurry Up toernooi op zaterdag 2 september in Zwartemeer. Verder zijn beide teams uitgenodigd om in België deel te nemen aan het toernooi van de nieuwe BeNeLiga deelnemer Sporting Nelo.

Eerste selectie

Voor wat betreft de samenstelling van de eerste selectie van E&O is het contract met de Kroaat Marko Vidovic niet verlengd. Daniel van der Ham kan werk en handbal niet meer combineren en heeft de sport voorlopig vaarwel gezegd. Freek Gielen gaat verder als assistent bij het eerste herenteam en blijft trainer/coach van het tweede herenteam.

Voorbereiding Oosting E&O

Maandag 24 juli, 19.00 uur Eerste zaaltraining Vrijdag 4 augustus, 19.00 uur OHV Aurich (Duitsland) – Oosting E&O Zaterdag 12 augustus, 15.00 uur Oosting E&O – OHV Aurich Zaterdag 19 augustus, 11.00 uur Oosting E&O toernooi met deelname van JMS Hurry Up, Varel (Duitsland) en Achilles Bocholt (België) Zaterdag 26 augustus, 13.20 uur Toernooi Sporting Nelo in Neerpelt in Belgie met deelname van Oosting E&O, JMS Hurry Up, Merksem (België) en Sporting Nelo (België) Zaterdag 2 september JMS Hurry Up Toernooi in Zwartemeer met deelname van onder meer JMS Hurry Up, DFS Arnhem en Oosting E&O. Zondag 3 september, 12.00 uur Oosting E&O – Aristos

Auteur

Redactie