Wildlands Foto van de Week - 13

EMMEN

De laatste Wildlands Foto van de Week in juli is gewonnen door Thomas Kuiper met deze haast vertederende foto van een leeuwin en haar welp, dat vanwege de afmeting nog nauwelijks een welp te noemen is.

In het juryrapport staat: "Vooral het gevoel dat deze foto oproept maakt hem speciaal. Het is een lief beeld, waardoor je toch even naar de foto blijft kijken. Daarnaast spreken de kleuren erg aan. Het rauwe van de steen staat mooi in contrast met het onderwerp." Deze foto verschijnt niet in de komende editie van de ZuidOosthoeker. Die krant is gereserveerd voor de winnaar van de Wildlands Foto van de Maand. Deze foto van Thomas Kuiper maakt uiteraard ook kans om maandwinnaar te worden.

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie