Straattheater tijdens C’est la Vie in Emmen

EMMEN

De 23e editie van C’est la Vie staat zondag 23 juli op het programma in Emmen centrum. Het straattheater- en muziekfestival is gratis te bezoeken.

De bezoekers mogen een mix verwachten van vlooienmarkt, braderie, straattheater en muziek. De organiserende stichting zorgt voor de invulling van het programma overdag. Het muziekprogramma wordt ‘s avonds ingevuld door de plaatselijke horeca. Er treden op zes podia bands en dj’s op.

Madame Mystique

De organisatie meldt dat overdag onder anderen Madame Mystique langskomt in de vlinderstad. De nieuwsgierige visjes van Fabulous Fish zwemmen ’s middags verwonderd rond in een wereld zonder water. Ook loopt er een machine door de straten. Een robot die beweegt als een magisch en elegant dier. De machine wordt in toom gehouden door zijn imposante eigenaar. Escribano helpt de festivalbezoekers met het schrijven van een brief op zijn traditionele typemachine, maar dan wel poëtisch. Zin in bellen blazen? Het Viswijf neemt emmers vol zeepsop mee naar Emmen. Ze neemt van alles mee om de kinderen het bellenblazer te leren. En dat is best moeilijk, want voor je het weet vangt ze jou in haar reusachtige visnet. Het festival begint zondag om 10.00 uur met de vlooienmarkt en braderie. Het straattheater barst om 13.00 uur los. Het straattheater en de markt eindigen rond 17.00 uur (www.cestlavie-emmen.nl).

Auteur

Redactie