Blauwe zone Klazienaveen uitgebreid

KLAZIENAVEEN

Ook in de Van Echtenstraat in Klazienaveen is binnenkort een parkeerschijf nodig om te parkeren. Vorig jaar werd een proef met blauwe zones in de Langestraat ingevoerd.

Dit blijkt een succes en ondernemers zien de blauwe zones ook graag in de Van Echtenstraat. De Emmer wethouder René van der Weide gaat graag in op het verzoek van de ondernemers: “We krijgen veel positieve reacties op de blauwe zones. Hierdoor ontstaat betere doorstroming, waardoor iedereen een plek dichtbij de winkel kan vinden om snel een boodschap te doen.” De maximale parkeerduur is één uur en geldt op maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur. Wie langer wil parkeren dan één uur kan terecht op de overige parkeerplekken in het centrum van Klazienaveen.

Auteur

Redactie