Rappers Bokoesam en Keizer naar Uitmarkt Emmen

EMMEN

In het tweede weekend van september komen ook de rappers Bokoesam en Keizer naar de Emmer Uitmarkt. De programmering op vrijdag zal jeugdige Emmenaren zeker aanspreken.

Bokoesam - oftwel Samuel Sekyre - is een Nederlands/Ghanese rapper uit Amsterdam. In 2011 beleefde Bokoesam zijn doorbraak op internet met de videoclips ‘32 Levels’ en ‘MC Bigga’. Daarrna creëerde hij een hype met ‘Boter Kaas en Eieren feat. Hakim en Jowy Rose’. Hierna ging het snel. Samen met zijn collega rapper Fresku verscheen hij in de reclamecampagne van het NOC*NSF en tekende een deal bij het label Nindo.

TMF Award

Keizer timmert al sinds 2009 aan de weg met nummers als ‘Mama Sorry’ en ‘Wie Is De Baas’. Na de State Award van 2010 won hij in 2011 de TMF Award voor beste Nederlandse hiphopartiest. Na zijn debuutalbum ‘Karma’ en diverse andere losse tracks is Keizer momenteel bezig met het maken van een EP. Nicole Stiekema van Stichting Uitmarkt Emmen is trots over het aantrekken van het dj-duo, maar praat ook al over de volgende namen. “Naast deze twee artiesten en de dj’s van Stuk TV hebben we ook nog een verrassing in petto. De identiteit van deze mystery guest maken we begin september bekend, dus dat blijft nog even spannend.”

Auteur

Redactie