Kleurrijk Indian Summer in oude Emmer dierentuin | Fotoserie

EMMEN

Wat een kleurrijk festival was dat in Emmen! Het begon vrijdag al in Café De Zwetser met de Pre Party van Emmen Goes Ibiza. Kareem Raïhani – dj/producer - trad die avond op.

Het clubgedeelte van De Zwetser werd omgebouwd tot een Ibiza Paradijs met eten, sisha, cocktails en zelfs een strand. Zaterdagochtend stonden maar liefst duizend renners aan de start voor hun deelname aan de Color Run; een loop van vijf kilometer door het centrum van Emmen. Het leuke bij de Color Run is dat je vijf kilometer lang bekogeld wordt met verf. Niet iedereen zal ervan houden, maar het levert wel mooie plaatjes op. Die middag vond het Indian Summer Village Festival plaats in de oude dierentuin. Op de savanne was een catwalk gestald, er waren dj’s in het park, er werden concerten gegeven, de waterpijp werd veelvuldig gebruikt, er was nog een Ibizamarkt, eigenlijk te veel om op te noemen.

Auteur

Redactie