Lancering social app Klup op 6 augustus in oude zoo

EMMEN

Lokale ambassadeur Mieke Nijenbrinks uit Emmen meldt dat de app Klup op zondag 6 augustus om 14.00 uur alsnog wordt gepresenteerd in de oude Emmer zoo. Klup is een app voor vijftigplussers en deze moet vijftigplussers online met elkaar gaan verbinden door middel van activiteiten. De lancering van de app werd begin juli afgeblazen vanwege de plotselinge dood van een bezoeker.

De bijeenkomst in het paviljoen wordt na de lancering vervolgd met de zogeheten Rocking Dynamite Show. “Dat is een spektakel met muziek uit de jaren zestig en zeventig”, weet Nijenbrinks. Ook zangeres Jane treedt op. De organisatie is op 6 augustus in handen van de lokale ambassadeurs, in samenwerking met het in Amsterdam gevestigde Klup en de Emmer Stichting Chó. Meer informatie: mail w.nijenbrinks@hetnet.nl of bel 06-27002419.

Auteur

Redactie