Simone Kleinsma speelt Annie M.G. Schmidt in ‘Was Getekend, Annie M.G.’

EMMEN

‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’. Het is slechts een kleine greep uit het repertoire van Annie M.G. Schmidt.

Ze schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten. Maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Dick van den Heuvel schreef een biografische musical vol scherpe humor en natuurlijk alle bekende nummers.

Het eenzame meisje

Simone Kleinsma speelt Annie: het eenzame meisje dat uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland. In het stuk blikt Annie met haar zoon Flip terug op een leven vol hoogte- en dieptepunten. De musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ is woensdag 8 november vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie