Win kaarten voor jubileumconcert André Rieu

EMMEN

Kinepolis vertoont op 22 en 23 juli het jubileumconcert van André Rieu in de bioscoop. Speciaal voor het bioscooppubliek in Emmen is André van Duin op het witte doek te zien als gastheer ter plaatse.

André Rieu - bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’ - is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Zijn concert wordt via satelliet op zaterdag 22 juli (20.00 uur) en zondag 23 juli (15.00 uur) in de bioscoop vertoond. Speciaal voor deze jubileumeditie is komiek en presentator André van Duin aangesteld als gastheer van André in Cinemas. Informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.kinepolis.nl.

Vrijkaarten

Lezers van de ZuidOosthoeker kunnen vrijkaarten winnen. Vijf setjes van twee vrijkaarten staan op het spel. Stuur om kans te maken een mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl en geef de voorkeursdag aan.

Auteur

Redactie