Video | Celstraf geëist tegen Edwin K.

Emmen

Edwin K. - president van motorclub No Surrender in Emmen - heeft donderdag anderhalf jaar cel tegen zich horen eisen. Hiervan is een half jaar voorwaardelijk. Hij wordt beschuldigd van handel in cocaïne en speed in het clubhuis van de motorclub.

Edwin K. is afgeluisterd door de recherche. Uit de opnames wordt volgens de officier van justitie duidelijk dat K. drugs dealde. Ook verklaringen van getuigen en overig onderzoek bevestigen dit volgens de officier. Volgens het OM heeft K. 18.000 euro verdiend met zijn drugshandel. K. zegt dat hij verslaafd was aan speed en wel eens wat speed gaf aan clubleden van No Surrender. Drugs verkopen deed hij volgens eigen zeggen niet. Zijn advocaat Roy van der Wal zegt over de strafeis het volgende: Op 27 juli volgt de uitspraak van de rechter.

Auteur

Redactie