FC Emmen verslaat Drents Verbond | Fotoserie

EMMEN

FC Emmen heeft gisteravond ook zijn derde oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Tegen het Drents Verbond, bestaande uit spelers van de tien amateurclubs waarmee FC Emmen een samenwerkingsverband heeft, werd het op het hoofdveld van DZOH 4-1.

SVBO, vv Emmen, DZOH, Rolder Boys, FC Klazienaveen, Raptim, vv Beilen, Achilles 1894 en SVV’04 stonden spelers af om het Drents Verbond All Star Team te kunnen vormen. Uniek is dat het Drents Verbond All Star Team in de oude tenues van Sportclub Drente speelt. FC Emmen had het lastig tegen het Drents Verbond, maar kwam wel via Thijs Dallinga op 1-0. Kort voor rust maakte Stan Haanstra van Achilles 1894 gelijk. Na rust bleef het lang gelijk, maar na twee treffers van Cas Peters en een doelpunt van Youri Loen won FC Emmen toch betrekkelijk eenvoudig.

Auteur

Redactie