Succesvolle showcase in Atlas Theater door DCT Schoonebeek

EMMEN/SCHOONEBEEK

De Rabo Zaal van het Atlas Theater in Emmen stroomde afgelopen weekend vol met ouders, opa’s en oma’s, vrienden en kennissen van meer dan tweehonderd dansers en danseressen voor de Showcase van DCT Schoonebeek.

Met meer dan zevenhonderd verkochte kaarten was het Atlas Theater uitverkocht. Tijdens een spectaculaire show met 28 verschillende acts traden de dansers en danseressen - in de leeftijd vanaf 1,5 tot 82 jaar - op. De avond begon om 19.30 uur met een introdans, waar alle leden van DCT Schoonebeek zich introduceerden met een gezamenlijke dans. Na deze introdans lieten alle recreatiegroepen en selectiegroepen hun dans zien waar ze het hele jaar voor oefenden.

Prachtig lied

Tussen het dansen door waren er twee optredens waar een prachtig lied werd gezongen, onder anderen door de speaker van de avond. De avond werd afgesloten met een fantastische Mega Mix en de einddans met alle dansers van DCT Schoonbeek. Ook was dit een speciale Showcase omdat de trainster van DCT Schoonebeek al tien jaar in het vak zit. De trainster van DCT Schoonbeek is Tessa de Jonge en tien jaar geleden is ze gestart met vier meiden. Tien jaar later is de vereniging gegroeid met meer dan tweehonderd leden.

Auteur

Redactie