Ondernemers werken aan 'reuzenimago' Schoonoord

SCHOONOORD

Ondernemers in Schoonoord kwamen vorige week samen om het zogeheten reuzenimago van het dorp meer vorm te geven. In Schoonoord zetten werkgroepen zich in voor het realiseren van het Vijfpunten Plan.

De werkgroep public relations en imago heeft als doel Schoonoord meer te profileren als reuzendorp. Hiervoor zijn in het verleden al een dorpslogo, een vlag en een welkomstbord ontworpen. Hieraan is nu de zogenaamde reuzen aanbiedingstandaard toegevoegd.

Aanbiedingen

De meeste ondernemers hebben geregeld aanbiedingen die zij onder de aandacht willen brengen. Het is de bedoeling dat alle ondernemers in Schoonoord de genoemde standaard in de winkel gaan plaatsen. Door het plaatsen van de opvallende standaard met aanbiedingen moeten de aanbiedingen nog meer opvallen. Ook laten de ondernemers hierdoor gezamenlijk zien dat Schoonoord een reuzendorp is.

Auteur

Redactie