Energiek optreden uit Oeganda in ‘Compas’

EMMER-COMPASCUUM

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli verzorgt het Watoto kinderkoor uit Oeganda eenbijzondere avond in Baptistenkerk De Haven in Emmer-Compascuum.

Het is een blije energieke avond, maar ook serieus en diep. De kinderen zingen en dansen en delen hun ervaringen, hoop en dromen. Het koor bestaat uit achttien kwetsbare (wees)kinderen met hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika. Kinderen die het zwaar hebben gehad. Deze ervaring geeft de kinderen hoop, ervaring en visie voor de toekomst. Al 82 verschillende koren reisden de wereld over. Ze zongen in theaters en kerken, in het Witte Huis en in Buckingham Palace en binnenkort dus in Emmer-Compascuum. De avonden beginnen 14 juli om 19.00 uur en 15 juli om 16.30 uur en zijn gratis te bezoeken.

Auteur

Redactie