Wildlands Foto van de Week - 11

EMMEN

De tweede Wildlands Foto van de Week in juli is gemaakt door Jan de Zwarte uit Zuidwolde. Hij fotografeerde twee neushoorns; een mannetje en een vrouwtje.

In het juryrapport staat: “Een grappige foto! Dit zie je neushoorns niet vaak doen. Het ouderwetse filter in zwart/wit past goed bij de gesteldheid van de witte neushoorns in het wild. Het gaat niet goed met deze bijzondere dieren. Is deze foto, die knap is vastgelegd, over veertig jaar überhaupt nog te maken?”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie