Vlindermarkten vanaf vandaag in hartje Emmen

EMMEN

De eerste Vlindermarkt in Emmen centrum is vandaag: dinsdag 11 juli. De markt staat deze zomer wekelijks voor een grote braderie, vlooienmarkt en entertainment. Ook staan er nostalgische draaiorgels opgesteld.

Zo is het draaiorgel ‘De vijf prominenten’ voor het eerst sinds lange tijd weer te horen op het Raadhuisplein in de vlinderstad. Ook op het Noorderplein, Mondriaanplein en Marktplein staan draaiorgels. De andere data van de Vlindermarkten zijn: 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus, 22 augustus en 29 augustus. De markttijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur. De draaiorgels zijn tussen 11.00 en 16.00 uur in gebruik. Meer informatie over onder meer reserveren van een standplaats staat op de website www.vitalismarkten.nl.

Auteur

Redactie