Nieuwe namen Emmer Uitmarkt

EMMEN

Na Ellen ten Damme en Dilana Smith spelen ook De Kast en V.O.F. De Kunst tijdens de Emmer Uitmarkt op 9 september.

De Uitmarkt in Emmen vindt plaats in het tweede weekend van september en biedt een breed programma voor het hele gezin. Vrijdag staan Jeangu Macrooy en Stuk Tv in de line-up en zaterdag is het dus de beurt aan Ten Damme en Smith, die beiden begeleid worden door het Noordpool Orkest, en dus aan V.O.F. De Kunst en De Kast. De band van zanger Syb van der Ploeg is bekend van hun grote hits als In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Woorden Zonder Woorden en In de Wolken. V.O.F. de Kunst werd in één klap bekend met hun hits ‘Suzanne’ en ‘Eén kopje koffie’. De Emmer Uitmarkt is de traditionele opening van het culturele seizoen. Het is het weekend waarin bezoekers kennis kunnen maken met kunst en cultuur in de gemeente Emmen. Het evenement vindt plaats in het centrum en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Naast muziek zijn er activiteiten rondom dans, theater, erfgoed en op zaterdagmiddag een kidsplein speciaal voor de jongste bezoekers.

Auteur

Redactie