Geslaagd NK Loopfietsen in Klazienaveen | Fotoreportage

KLAZIENAVEEN

Het NK Loopfietsen werd zaterdag voor de derde keer georganiseerd in Klazienaveen. Het kampioenschap is bedoeld voor kinderen tussen de twee en de vijf jaar.

De organisatie was in handen van Fietscrossvereniging Rapid Wheels. Het is de bedoeling dat kinderen op hun loopfiets een lastig parcours vol hindernissen afleggen. Vanachter een officieel start-hek. Het ging er bij sommige deelnemers - tachtig in totaal - soms fanatiek aan toe. Al was dat niet bij iedereen het geval. Van alle deelnemers - voornamelijk uit het noorden van het land maar ook zelfs uit Zeeland - was er één jongen die de race zo leuk vond dat hij vlak voor de eindstreep keerde om het parcours opnieuw af te leggen. Bekijk hier de video van Boudewijn Benting: [embed]https://www.youtube.com/watch?v=mWgSTGyxchY&feature=youtu.be[/embed] (Voor licentie/gebruik van deze video kunt u contact opnemen met: licensing@viralhog.com)

Auteur

Redactie