Dansers genieten tijdens Full Colour Emmen | Fotoreportage

EMMEN

Dankzij een vrijwel compleet nieuw bestuur kon Emmen zich zondag opmaken voor het Full Colour Festival. Het was alweer de 24e keer dat het culturenfeest werd gehouden. De hoofdact op het Emmer Raadhuisplein was Dilana Smith, ook bekend van haar deelname aan het tv-programma The Voice of Holland.

Behalve Smith traden ook Big Band Emmen, Los Bomberos (salsa), The Roosterzz (reggae), het Streetparade Orchest uit Groningen (Schots Piper Corps), de Molukse band Bersama en ‘treinmuzikant’ Jacob Nathan Dillen op. Dankzij het lekkere weer was het erg druk op het plein. Die ochtend was er traditioneel een Full Colour-dienst in de Grote Kerk in Emmen. De dienstdoende dominee pakte het thema van het culturenfeest erbij. Dit jaar was dat duurzaamheid. Tegelijkertijd met het Full Colour culturenfeest probeerden wielrenners van topniveau een goede tijdrit neer te zetten. De start was vanaf het Raadhuisplein, naast het Atlas Theater.

Auteur

Redactie