Zuidenveld Festival: uitslagen optocht, straten, bogen, tuinen | Fotoserie

SLEEN

Hier staan de uitslagen van de optocht, straten, bogen en tuinen tijdens het Zuidenveld Festival in Sleen.

Optocht, kernen 1. Coevorden 2. Oosterhesselen 3. Sleen 4. Odoorn 5. Emmen 6. Schoonebeek 7. Dalen 8. Zweeloo (geen wagen) Optocht, wagens 1. Diphoorn, Diphoorn draait door 2. Noordeind, 100 jaar De Stijl 3. Holsloot/Den Hool, Andere tijden 4. ’t Haantje/Kibbelveen, Haantje slokt boortoren op 5. Zuidoosteind 1, Gastvrij 6. Dhr. Chris Eisses, Toen en nu, van boom tot hout 7. Erm, Agrarische ontwikkeling 8. Club PCS, In vuur en vlam 9. Zuidoosteind 2, 10. Zuidwesteind 1, De boer…. Voor de weidevogels 11. Zuidwesteind 2, Sleen daar zit muziek in 12. Noord-Sleen, verbinding 13. Vrouwen van Nu Straten 1. De Flinten/Zonnedauw/De Scheper, Harry Potter 2. Dingspelstraat/Rochtstraat, Rie-Saai-Kling. Saai? 3. Heirweg/deel Broekveldstraat, Fietsknooppunt Bogen 1. Zuidoosteind, Op fietse 2. Noordeind, Art Deco: Pauw de vier jaargetijden 3. Zuidwesteind, Vleugels van de wind 4. Erm, Van Raalte trek 5. Noord-Sleen, Glasvezel verbindt Tuinen (verlicht) 1. D. ter Heide, Brink 2, 2. K. Kuipers, Dingspelstraat 17 3. Fam. de Vries, Vennetje 12 Tuinen (aanleg) 1. Cecile Blom, Groningerweg 8 2. Fam. Olthof, Dingspelstraat 13 3. K. Kuipers, Dingspelstraat 17

Auteur

Redactie