Het Groot Niet Te Vermijden met The Inevitables naar Atlas Theater

EMMEN

Muziek om naar te kijken en theater om op te dansen: dat is het recept waarmee Het Groot Niet Te Vermijden al jarenlang voor avonden ademloos luisteren en ongecompliceerd lachen zorgt.

In The Inevitables brengt de groep – in nieuwe samenstelling – een bliksembezoek aan muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre zetten ze neer met muzikaal vakmanschap, om het vervolgens op de hak te nemen met hilarische en onnavolgbare persiflages. Dat muziek door de aderen van de mannen stroomt, is wel duidelijk. Dat er een steekje los zit ook! Het Groot Niet Te Vermijden staat op donderdag 16 november vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie