Uitvoering eerste werkzaamheden isolatieveiling gemeente Emmen

VEENOORD/EMMEN

Maar liefst 600 deelnemers hebben zich aangemeld voor een isolatieveiling van de gemeente Emmen en SLIM wonen met energie. Vrijdag 7 juli is één van de eerste woningen geïsoleerd in Veenoord. De maatregelen dragen bij aan de ambitie van de gemeente Emmen om in 2050 volledig energieneutraal te zijn.

De Emmer wethouder René van der Weide heeft zelf ook deelgenomen aan de isolatieveiling: “Ik ben net verhuisd naar een wat ouder huis, waar we nog wel flink wat kunnen doen om het energiezuiniger te maken. Ik was net als de andere ruim 600 deelnemers benieuwd wat ik nog kan doen om een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Emmen, wat het kost, maar vooral wat het oplevert. In het gesprek is mij geadviseerd om zonnepanelen aan te schaffen. Dat ga ik doen.”

Aanmelden voor de veiling?

Dit kan nog tot september 2017 via www.slimwonenmetenergie.nl/isolatieveiling. Ook voor meer informatie kunnen inwoners van de gemeente Emmen terecht op deze website.

Auteur

Redactie