Readshop voortaan in Coevorder Friesestraat

COEVORDEN

Readshop Coevorden verlaat na bijna veertien jaar winkelcentrum Gansehof. Harm Jan Veenstra en Meike Hoogesteger openen op zaterdag 8 juli hun nieuwe onderkomen aan de Friesestraat 26 in de vestingstad. Hun zoons Coen en Anco verrichten om 10.00 uur de openingshandeling.

Veenstra zegt dat hij met veel plezier zijn winkel runde in de Gansehof, maar mede door het verdwijnen van de Lidl en de Etos zag hij het bezoekersaantal teruglopen. Naast de winkel is 8 juli ook de bovenverdieping toegankelijk. Daar vestigen Johan Boekema en Arjan Pieters - vanuit hun bedrijf StartLab - flexwerkplekken voor zzp-ers.

Brede school Som

Een veiling van schilderijen - gemaakt door kinderen van de brede school Som - begint daar om 10.15 uur. Deze schilderijen hingen in het vroegere G1000-pand. Mini Miss Ganzenhoedster Kaithlyn Kroezen werkt mee aan de veiling en de opbrengst is voor het kunstgrasveld van de brede school.

Auteur

Redactie