Wildlands Foto van de Week - 10

EMMEN

De eerste Wildlands Foto van de Week in juli is gewonnen door Jacqueline Doldersum-Schotanus uit Wijster. Deze keer geen dier maar van één van de karakters in het park.

In het juryrapport staat: "De bijzondere blik is mysterieus en en zorgt ervoor dat je meer over de vlinder te weten wilt komen. De kleurcontrasten op de foto zijn ook erg sterk."

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie