Zanger Bouke eert Elvis in Memphis

EMMEN/MEMPHIS

Terwijl meer dan 100.000 fans uit heel de wereld zich voorbereiden op de veertigste sterfdag van Elvis Presley in Memphis, gaat één man een wel heel bijzondere Elvis-herdenking meemaken. Dat is namelijk zanger Bouke uit Emmen.

Tijdens de Elvis-herdenking is Bouke met een speciale show op 13 augustus te zien in het theater van The Guest House At Graceland in Memphis, de plaats waar Elvis 16 augustus 1977 overleed. Een week lang staat de hele stad Memphis in het teken van de veertigste sterfdag van The King. Alle hotels zitten in een straal van twintig kilometer volgeboekt en vrijwel alle 450 erkende fanclubs sturen een delegatie. De Nederlandse fanclub ElvisMatters brengt ruim 180 leden mee en zijn de grootste fanclub. Bouke noemt het geven van deze show een grote eer.

Auteur

Redactie