Kids rennen en klauteren door de modder | Op de voorpagina

EMMEN

Hoewel bovenstaande foto niet die indruk wekt, vonden bijna alle deelnemers van de tweede editie van de Kids Mud Run in Emmen het een prachtig festijn. Klimmen, klauteren, kruipen en heel veel modder. Je moet ervan houden inderdaad.

De Mud Run is simpel gezegd een prestatieloop door de modder voorzien van diverse hindernissen. Het evenement vond plaats bij de Grote Rietplas in Emmen. Het spectaculaire sportevenement werd zondag georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van zes tot vijftien jaar en bestaat uit een parcours van één en drie kilometer. Met de Kids Mud Run wil de organisatie een uitdagend evenement bieden aan kinderen. Organisator Daniëlle Idema: “Dit was voor kinderen die van een uitdaging houden een geweldig evenement. Wat is er nou leuker voor kinderen dan rennen, klimmen en klauteren en dan ook nog vies worden van de modder? Het gaat echt om plezier, samen de strijd aangaan op een uitdagend parcours.”

Auteur

Redactie