‘Festiveul’ in Schoonebeek zorgt voor blije gezichten | Fotoserie

SCHOONEBEEK

Het oliedorp Schoonebeek stond zaterdag volledig in het teken van het zogeheten Festiveul. Schoonebeek in Actie en de plaatselijke culturele raad organiseerden het evenement.

Op het buitenpodium mochten onder anderen de plaatselijke artiesten Erwin Bos, Margaretha Kleine en Rik Vinke samen met Isa Zwart laten horen wat zij kunnen. Sportvrouw van het jaar werd Karen Elzing (wielrennen), sportman werd Daan Streuker (volleybal) en sportploeg werd de volleybalmeisjes A van Thriantha.

Prijzen

Gerrie van der Kolk - van Derrick Crossers - kreeg de sportpluim en voetballer Robin Jalving is talent van het jaar. De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen. De burgervader reikte daarna samen met de grote inspirator van Schoonebeek in Actie - Kees Veenstra - een cheque van 1000 euro uit aan Stichting Kinderkamp Zuidoost-Drenthe (SKZOD). De band 4 of A Kind sloot het festijn af.

Auteur

Redactie